Registreringsvilkår

Moderator og administrator vil søke å slette eller endre alt innhold som måtte være av anstøtelig karakter, men det umulig å gå gjennom hvert eneste innlegg. Derfor må du være innforstått med at meninger og holdninger i innlegg er et uttrykk for den enkelte forfatters meninger og holdninger og at administrator, moderator og/eller webmaster ikke kan holdes ansvarlig for disse.

Du har ikke lov til å publisere støtende, obscøne, vulgære, truende, seksuelt orienterte innlegg, eller innlegg som på annen måte kan betegnes som straffbart tekstlig materiale. Dette vil isåfall medføre umiddelbar og permanent utestengning fra dette forumet (også din internettleverandør vil bli informert om forholdet). IP-adresse på alle innlegg registreres i vår database i tilfelle vi må ta affære i slike forhold. Du godtar at webmaster, administrator og/eller moderator i dette forumet har rett til å slette, endre, flytte eller lukke ethvert emne eller innlegg. Du godtar også at all informasjon du skriver blir lagret i vår database. Andre handlinger på forumet kan også spores dersom det blir nødvendig. Dine bidrag vil ikke bli videreformidlet til tredjepart uten din godkjennelse. Likevel kan webmaster, administrator og/eller moderator ikke holdes ansvarlige for evt. hackerangrep på vår server og database som måtte kompromittere disse data.

Dette forumet benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å lagre informasjon på din datamaskin. Disse informasjonskapslene inneholder ikke noe av det du har skrevet på forumet, men har kun til hensikt å underlette din bruk av forumet. Din e-postadresse anvendes kun til å bekrefte påmelding og passord, for melding ved nye tråder (valgfri) og til å sende deg et nytt passord dersom du skulle ha glemt dette. Registreringen er gratis og uforpliktende.

Ved å klikke «Registrer» under, aksepterer du registrering på disse vilkår.
Følgende informasjon er nødvendig for registrering:
Brukernavn:
Dette navnet vil bli ditt innloggingsnavn og det navn som ledsager alle dine innlegg.
Passord:
Passordet er nødvendig for å logge seg på forumet. Oppbevar det på et trygt sted og ikke fortell det til noen.
Gjenta passord:
E-postadresse:
Adressen vil ikke vises offentlig, men vil bli brukt i forbindelse med kunngjøringer, meldinger fra andre brukere, og for å resette passordet ditt.
OBS: For å fullføre registreringsprosessen, må du skrive inn en gyldig e-postadresse, en adresse som du leser e-posten fra.
Verifikasjonskode: VeriWord
Skriv inn ordet du ser på bildet i tekstfeltet under. (Bare skriv inn bokstavene, små bokstaver er greit.)
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Tid: 2019-02-17, 02:13:04 (UTC +01:00)