Forum: Nyheter RSS
Filosofisk konfirmasjon og filosofiskole
Avatar
Oyvind (Administrator) #1
Brukertittel: Dixi et liberavi
Medlem siden Jul 2005 · 813 innlegg · Sted: Eidsvoll
Gruppemedlemskap: Administrators, Members
Vis profil · Lenke til dette innlegget
Emne: Filosofisk konfirmasjon og filosofiskole
Det er med stolthet vi kan fortelle at BUF filosofisk konfirmasjon 2015 nå er avsluttet. Vi ønsker årets konfirmanter lykke til videre, det har vært en stor glede å bli kjent med slike flotte ungdommer! Tilbudet er blitt godt mottatt av konfirmanter og foresatte, og vi satser på en ny runde våren 2016. Vi har allerede fått flere påmeldinger, men har plass til flere! Du finner oppdatert informasjon på våre hjemmesider. BUF konfirmasjon har også sin egen hjemmeside på Facebook, hvor vi legger ut informasjon, referater og stemningsrapporter.

Før den tid vurderer vi å tilby filosofiskole for voksne eller barn til høsten, men vi vil gjerne høre om det er interesse for et slikt tilbud før vi setter igang – spesielt med tanke på hvilken aldersgruppe vi skal rette oss inn mot. På filosofiskolen vil vi ta utgangspunkt i tanker og fortellinger fra forskjellige filosofiske retninger, og samtale om spørsmål som engasjerer deltagerne. Filosofiskolen vil være et ukentlig tilbud og gå over åtte ganger. Si ifra dersom du er interessert, eller vet om noen som kunne være det!
Lukk Mindre – Større + Svar på dette innlegget:
Verifikasjonskode: VeriCode Skriv inn ordet du ser på bildet i tekstfeltet under. (Bare skriv inn bokstavene, små bokstaver er greit.)
Uttrykksikoner: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Spesielle tegn:
Gå til forum
Ikke logget inn. · Glemt passordet · Registrer
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Tid: 2019-03-22, 07:02:04 (UTC +01:00)