Forum: Sideoppdateringer og bulletiner RSS
Nyhetsbrev fra Barne- og ungdomsfilosofene ANS
Mandag 13. oktober 2008
Avatar
Oyvind (Administrator) #1
User title: Dixi et liberavi
Member since Jul 2005 · 813 posts · Location: Eidsvoll
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Subject: Nyhetsbrev fra Barne- og ungdomsfilosofene ANS
NYHETSBREV FRA BARNE- OG UNGDOMSFILOSOFENE ANS
MANDAG 13. OKTOBER 2008


Det er gått lang tid siden forrige nyhetsbrev. Det skyldes i hovedsak tre svært hyggelige omstendigheter: flere kursoppdrag, spesielt i barnehager, ferdigstillelse av ny bok om filosofiske samtaler i barnehagen samt, ikke minst, en ettåring løs i huset til alle døgnets tider. Vi vil i neste nyhetsbrev komme tilbake med en fyldig presentasjon av den nye barnehageboken. Her er inntil videre noen smakebiter fra høstens program.

KREALIST-KURS FOR BARN 8-10
BUF deltar på Krealist-kurs igjen! Her skal vi i år studere temaet olje sett fra mange vinkler, sammen med en geolog, en filosof, en musiker, en kunstmaler og en vitensenterpedagog. Kurset er for barn fra 8–10 år i følge med en voksen og foregår på Teknisk Museum i november. Det er ennå ikke for sent å melde seg på!

ETTERUTDANNINGSKURS FOR LÆRERE I VIDEREGÅENDE SKOLE
Dette todagerskurset er for lærere i det nye Historie og filosofi-faget. Dag 1 åpner med et foredrag av Øyvind Olsholt om temaet eksistens og mening etterfulgt av et foredrag av Jostein Gaarder. Dagen fortsetter med en praktisk, fagdidaktisk økt og avsluttes med temaet eksamen og vurdering i det nye faget. Dag 2 gir et dypdykk i den filosofiske samtalen. Deltagerne vil lære metoden for filosofisk samtale som inngår i læreplanen for faget. Kursholder er Øyvind Olsholt.

KUNST OG FILOSOFI I 1. KLASSE
I løpet av tre dager i oktober 2008 vil tre filosofer besøke samtlige 1. klasser i Ski kommune i Akershus. Formålet med besøket er å ha en filosofisk samtale med hver klasse med utgangspunkt i kunst/malerier fra Ski kommunes lokale kunstsamling. De tre filosofene er Aasne Jordheim, Andreas Ribe og Øyvind Olsholt – også kjent som «Tenketruppen»! Prosjektet er en oppfølging fra foregående år.

RSS PÅ BUF.NO
Fra nå av kan du abonnere på RSS-nyheter fra Barne- og ungdomsfilosofene. Det betyr at du kan holde deg orientert om nytt fra BUF ved hjelp av nettleseren (eller annen programvare, f.eks. Mozilla Thunderbird) – uten å måtte besøke selve nettstedet. Nettleseren sjekker med jevne mellomrom for oppdateringer, og lagrer nyhetene i en «kanal» som du kan følge med på. Det er enkelt å abonnere: Klikk på lenken i overskriften og følg instruksene.

Meld deg på Barne- og ungdomsfilosofenes e-postliste for å abonnere på dette nyhetsbrevet
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-06-04, 16:41:49 (UTC +02:00)