Forum: Sideoppdateringer og bulletiner RSS
Nyhetsbrev fra BUF
Juni 2010
Avatar
Oyvind (Administrator) #1
User title: Dixi et liberavi
Member since Jul 2005 · 813 posts · Location: Eidsvoll
Group memberships: Administrators, Members
Show profile · Link to this post
Subject: Nyhetsbrev fra BUF
Den 18. internasjonale filosofiolympiade – Athen 2010
http://www.buf.no/nyheter/2010/?page=0601


Denne gangen presterte de norske deltagerne meget bra: Erik Ramberg fikk hele 8.00 poeng for sitt essay, noe som kvalifiserte til Honorary Mention» og en syvende plass. Han fikk høyest score av dem som fikk «Honorary Mention». Det er intet mindre enn fremragende i en internasjonal konkurranse som mønstrer 52 nasjonale vinnere fra 23 land. «Honorary Mention» fikk også Henning Rognlien med sine 7.13 poeng og en 16. plass. Sloveneren Aljaz Jelenko stakk av med seieren. Første deltager fra vertsnasjonen kom på en 15. plass.

Ny organisasjon stiftet for alle som er interessert i filosofiske samtaler!

Filosof Morten Fastvold har tatt initiativet til etableringen av en ideell organisasjon - Filosofere sammen - som skal "arbeide for å utbre den filosofiske samtalen i samfunnet", for barn såvel som for voksne. Vi vedlegger en invitasjon til oppstartsevenement den 11. september. Vi formidler videre informasjon når den foreligger.

Til alle som er interessert i filosofiske samtaler
   
Vi som har undertegnet denne mailen, har nettopp etablert en ideell organisasjon kalt Filosofere sammen, som skal være for alle som driver med, eller som er interessert i, filosofiske samtaler på ulike samfunnsarenaer, deriblant i skolen og barnehagen. Organisasjonen skal arbeide for å utbre den filosofiske samtalen i samfunnet og være en møteplass eller forum for alle som vil drive med dette.
   
Ryggraden i organisasjonen blir en hjemmeside som lanseres i september 2010, og som skal orientere om det som skjer av filosofiske samtaler, samt om relevant utdanning/kurs og litteratur. Foreningen skal dessuten arrangere symposier og andre arrangementer for alle interesserte.
   
Vi i Filosofere sammens ferske styre planlegger et "kick off-arrangement" lørdag 11. september med foredrag og filosofiske samtaler. Da vil vi også begynne å verve medlemmer til organisasjonen. Er du interessert i å få nærmere informasjon om dette og om den forestående hjemmesiden, så send en e-post til morfas[krøllalfa]online.no. Da vil du i løpet av august få vite mer om organisasjonen, samt få en invitasjon til å delta på "kick off-arrangementet".
   
Hvis du har fått denne mailen på din student-e-postadresse, så vennligst oppgi en mer varig e-postadresse, slik at invitasjonen og øvrig informasjon når fram til deg.
   
Morten Fastvold
Guro Hansen Helskog
Paal Brekke Indregaard
Beate Børresen
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20150713-dev, © 2003-2015 by Yves Goergen
Current time: 2020-05-30, 20:03:59 (UTC +02:00)